Interieurbouw voor Nederlandse Loterij

Hypsos heeft voor de Nederlandse Loterij het 5 etages tellende kantoorpand in Rijswijk opnieuw ingericht. 

Door het samentrekken van de verschillende loterijproducten ontstond de behoefte om de medewerkers, die voorheen op 2 locaties waren gehuisvest, samen te brengen in een pand. Gekozen werd voor de huisvesting in Rijswijk waar voorheen alleen de Lotto haar kantoor had. Op basis van ontwerpen van Claessens-Erdmann is een grondige verbouwing doorgevoerd van het gebouw zodat het nu ruim plaats biedt aan de medewerkers die vanuit de verschillende productgroepen afkomstig zijn.

Hypsos heeft hier alle 5 etages ingericht, van vloeren tot wanden, graphics, verlichting en alle inrichtingselementen waaronder tafels en meubels.

Achter de entree balie bij de receptie is een speciale LED wand ontworpen en geplaatst waarop alle productnamen worden getoond.

Direct daarnaast is een “winnaars-podium” te vinden waar drie flinke 75” monitor schermen de aandacht vragen. Een kleinere doorvertaling hiervan met 53” monitoren is te vinden op alle vijf etages in het gebouw direct na het verlaten van de lift. Op al deze schermen worden video’s en foto’s afgespeeld die door de communicatieafdeling van Nederlandse Loterij zelf worden geprogrammeerd nadat zij bij Hypsos hiervoor een korte training hebben gevolgd


Stay safe
– Hypsos kan ook kantoren aanpassen aan de 1,5 meter regelgeving. Meer weten?

Geïnteresseerd wat wij voor je zakelijk interieur kunnen betekenen?

Bij een zakelijk interieur design zijn sfeer, merkidentiteit en functionaliteit belangrijk. Wij inventariseren, luisteren naar uw wensen en stellen interieurontwerpen voor die we vervolgens op maat uitvoeren.

Wij denken resultaatgericht. Bel of mail je wensen naar info@hypsos.com of klik hieronder!

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact met ons op via: