We hebben een lange weg afgelegd sinds de oprichter van Hypsos, de heer Melis, zijn bedrijf, gespecialiseerd in maquettebouw, in 1910 opende in Amsterdam. We hebben inmiddels een buitengewone portfolio opgebouwd van tentoonstellingen, exposities, beursstands, bezoekersattracties, museuminrichtingen, evenementen tot retailomgevingen voor een aantal van ‘s werelds grootste bedrijven. Buitengewone projecten die hebben we opgeleverd met een buitengewoon team.

We hebben altijd aan onze toekomst gebouwd met ons sterke erfgoed als ‘echte bouwers’ in gedachten. 
 Wij zullen altijd trots zijn op onze bouwvaardigheden, de toewijding en de ambachtelijkheid die ons werk vereist.  

Vandaag de dag zijn we bezig om een toonaangevende wereldwijde ervaringsgerichte ontwerp & bouw firma te worden. Elk van onze gerichte dienstverleningen op zakelijk, cultureel en retail gebied  worden ondersteund door toegewijde en ervaren sector bedrijfsonderdelen waar we werken aan de verwezenlijking van duidelijke mondiale en lokale sector doelstellingen als onderdeel van het algemene Hypsos wereldwijd bedrijf.  

We zullen niet stoppen met groeien; Naast onze kantoren in Londen, Amsterdam, Moskou, Dubai, Hong Kong en Singapore is wereldwijde dekking al binnen ons bereik via samenwerking met zakelijke partners. Ons doel echter is om lokale Hypsos OPCO managers in alle groeiende economieën zoals Brazilië, India en Zuidoost-Azië te hebben.

naar onze werkwijze